Dak bedekking

Kunststof dakbedekking is er in vele soorten. De belangrijkste zijn:


  • PVC dakbedekking
  • EPDM dakbedekking

Kunststof dakbedekking is een duurzame oplossing voor daken van zowel bedrijfspanden als woningen en kan op platte en hellende daken worden toegepast. Het wordt op een veilige manier gemonteerd en heeft een langere levensduur dan bitumineuze dakbedekking.

Kunststof dakbedekking is de ideale ondergrond voor daken met zonnepanelen. Daarnaast is kunststof dakbedekking zeer geschikt voor de montage van permanente valbeveiligingssystemen op het dak. JRTD Dakwerken levert zowel de valbeveiligingssystemen als de accessoires zoals harnassen en lijnen.

Lees hieronder meer over de verschillende mogelijkheden

PVC Dak Bedekking

PVC Dakbedekking

PVC dakbedekking maakt het dak waterdicht en is toe te passen op platte en hellende daken. PVC dakbedekking is recyclebaar en onderhoudsvriendelijk.

PVC dakbedekking wordt gemonteerd met hete lucht in plaats van vuur, zoals bij bitumineuze dakbedekking. Hierdoor is het monteren van PVC dakbedekking zeer veilig en zonder brandgevaar.

Obstakels zoals lichtstraten, afvoeren, installaties etc. worden op een waterdichte manier opgenomen in de dakbedekking.

PVC dakbedekking is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

EPDM Dak bedekking

EPDM Dakbedekking

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis cursus orci tristique arcu eleifend, sit amet scelerisque orci consectetur.

Duis venenatis, justo vitae pulvinar feugiat, justo nunc ultrices urna, a congue nisi neque eget dui. Etiam nec odio nisi. Aliquam accumsan, lorem non placerat bibendum, risus neque fermentum lectus, vel vulputate metus nisl sit amet justo. Aenean molestie magna dui.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis cursus orci tristique arcu eleifend, sit amet scelerisque orci consectetur.

Etiam nec odio nisi. Aliquam accumsan, lorem non placerat bibendum, risus neque fermentum lectus, vel vulputate metus nisl sit amet justo. Aenean molestie magna dui.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis cursus orci tristique arcu eleifend, sit amet scelerisque orci consectetur

Val beveiliging

Permanente valbeveiliging

Permanente valbeveiliging wordt op platte daken, die niet voorzien zijn van randbeveiliging, aangebracht. Op het dak worden potten gemonteerd. Medewerkers die zich op het dak bevinden kunnen zich met een leeflijn aan de potten vastmaken.

Er zijn verschillende systemen. Het is mogelijk om potten op het dak te bevestigen en daar overheen dakbedekking te monteren. Het is ook mogelijk om potten rechtstreeks op de dakbedekking te monteren.

Solar

Solar bevestigingssysteem

Het ultralichte solar bevestigingssysteem maakt het mogelijk om de zonne-elementen, zonder extra ballast noch perforatie van de dakbaan, op het dak vast te maken.